maandag, 23. juli 2007 - 19:54

Zeeuwse finale Panna Knock-Out

Vlissingen

Op 15 augustus organiseert Vlissingen in beweging een Zeeuws kampioenschap panna voetbal. Dit wordt gedaan in samenwerking met Middelburg in beweging, Borsele Beweegt en SMWO uit Goes.

In de maanden juni, juli en augustus worden er in deze vier gemeenten voorrondes gehouden waarbij de deelnemers zich kunnen plaatsen voor de Zeeuwse finale. Deze finale vindt plaats op het Stadhuisplein in Vlissingen.

Tijdens de finaledag zal de organisatie ‘Panna KO’ het prestatieve gedeelte organiseren. In de leeftijdscategorieën 6 tot en met 9 jaar, 10 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 16 jaar zal gestreden worden om de titel ‘Panna King van Zeeland’. In de laatste leeftijdscategorie krijgt de winnaar ook een ticket voor het Nederlands kampioenschap panna voetbal.

Toeschouwers zijn van harte welkom om te komen kijken naar de finales vanaf de tribune of naar de Freestyle Panna Show van Mohammed Boutaka. Verder kunnen de bezoekers zich vermaken in de arena’s om deel te nemen aan diverse recreatieve toernooitjes.

Het evenement zal starten om 14.00 uur en rond 17.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Deelname aan dit evenement is gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op www.vlissingeninbeweging.nl of www.pannaknockout.org.
Provincie:
Tag(s):