dinsdag, 18. september 2007 - 19:08

Zes gewonden bij verschillende ongevallen

Regio

Bij twee afzonderlijke aanrijdingen zijn dinsdagmiddag zes personen gewond geraakt. Bij een eenzijdig ongeval op de Eemshavenweg (N46) ter hoogte van Middelstum, raakten een 35-jarige automobiliste en twee kinderen gewond bij een eenzijdig ongeval.

Op de Groningerweg bij Zuidwolde, enkele kilometers van het andere ongeval, raakten drie inzittenden van een personenauto gewond bij een aanrijding met een vrachtwagen.

Op de Eemshavenweg bij Middelstum raakte een 35-jarige vrouw uit Uithuizen door onbekende oorzaak in de berm. Na een stuurcorrectie kwam ze op de andere weghelft terecht en kwam daar in een naastgelegen sloot tot stilstand. De vrouw en twee inzittende kinderen (1 en 3 jaar) raakten daarbij gewond. Zij zijn naar een ziekenhuis gebracht.

Bij een ernstige aanrijding op de afrit Eemshavenweg met de Groningerweg bij Zuidwolde raakten drie personen gewond. Een 77-jarige automobilist uit Haren kwam vanaf de Eemshavenweg en gaf geen voorrang aan een 56-jarige vrachtwagenchauffeur uit Groningen. Een aanrijding was het gevolg. Bij de aanrijding raakten de bestuurder en een 81-jarige vrouwelijke inzittende uit Haren bekneld. Zij moesten door de brandweer uit het voertuig worden gehaald.

Een 83-jarige vrouw uit Eelde die ook in de personenauto zat kon zelf uit het voertuig komen. De drie personen zijn met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenbestuurder kwam met de schrik vrij.
Provincie:
Tag(s):