zondag, 22. juli 2007 - 13:49

Zes personen aangehouden na het slaan van 43-jarige

Akersloot

Een 43-jarige man uit Akersloot heeft zaterdagavond 21 juli verwondingen opgelopen aan het gezicht nadat hij is mishandeld door iemand die tot een groep mensen behoorde die later op de avond werden aangehouden.

Zaterdagavond kreeg de politie een melding dat een persoon in elkaar zou zijn geslagen op het Schouw in Akersloot. De verdachten zouden op een bootje zijn gestapt en in de richting van Alkmaar varen. Deze boot werd inderdaad aangetroffen.

Ter hoogte van de Kanaalweg werd de bestuurder gesommeerd om naar de kant te komen. Hierop werd niet gereageerd. Uiteindelijk werd de boot naar de kant gehaald met een dienstboot van de politie. Alle zes op de boot aanwezige personen werden aangehouden.

Het slachtoffer een 43-jarige man uit Akersloot liep verwondingen op in zijn gezicht en werd per ambulance overgebracht naar het MCA in Alkmaar. Hij zou de klap hebben opgelopen omdat hij een opmerking maakte over het wegnemen van zijn fiets. Wie uit de groep hem de verwondingen heeft toegebracht is nog niet duidelijk.

De bestuurder van de boot, een 33-jarige man uit Egmond aan Zee krijgt in ieder geval proces verbaal voor varen onder invloed. Hij had meer gedronken dan de toegestane hoeveelheid van 350 ug/l, namelijk 585 ug/l.
Provincie:
Tag(s):