dinsdag, 14. augustus 2007 - 21:23

Zestien tips over 'puzzellijk'

Amsterdam

Dinsdagavond 14 augustus heeft het landelijke tv-programma Opsporing Verzocht, het gereconstrueerde hoofd van het 'puzzellijk' getoond. De politie is er sinds de vondst van de lichaamsdelen in 2005 nog niet in geslaagd om de identiteit van het slachtoffer te achterhalen. Naar aanleiding van de uitzending kwamen er bij de politie 16 onderzoeks waardige tips binnen.

In juni 2005 werden in de Nieuwe Gouw en een paar dagen later in de Poldersloot bij de Noorderbreedte in Amsterdam-Noord stoffelijke resten van een man aangetroffen. Onder deze resten bevond zich een hoofd. De resten hebben vermoedelijk enige maanden in het water gelegen waardoor herkenning zeer moeilijk is. De identiteit van het slachtoffer is nog steeds onbekend

Om een herkenning mogelijk te maken is van het hoofd een reconstructie gemaakt. Het gaat om een blanke man met de leeftijd tussen de 30 en 40 jaar oud en een lengte tussen de 1.66 en 1.78 meter lang en met licht- tot donkerblond haar. De politie vraagt mensen die de man menen te herkennen contact op te nemen.
Provincie:
Tag(s):