vrijdag, 16. november 2007 - 18:03

Zeven drugsdealers aangehouden

Zaandam

De politie heeft donderdag 15 november in en voor een woning aan de Bergblauwstraat 7 Zaandammers in de leeftijd van 23 tot 46 jaar aangehouden op verdenking van drugsgebruik en -handel.

Er werd een onderzoek opgestart na diverse overlastmeldingen uit de buurt. Gisteravond werd tot aanhoudingen overgegaan. Als eerste werden 2 mannen van 23 en 24 jaar aangehouden in hun auto die ze hadden geparkeerd in de wijk rond de Bergblauwstraat. Een van hen probeerde nog een vijftiental bolletjes weg te gooien bij het zien van de politie. Daarna hield de politie de woning nog even in de gaten voordat de woning werd binnengevallen.

Een persoon die het pand verliet werd opgevangen door de postende agenten en bleek drugs bij zich te hebben. Voor de woning werd nog een vrouw aangehouden die uit de woning kwam lopen. Vervolgens werd de deur geforceerd en trof de politie een vrouw en 2 mannen aan in de woning. Alle arrestanten zijn verhoord. Drie van hen zitten nog vast, waaronder de hoofdbewoonster. De auto, geld en telefoons zijn inbeslaggenomen. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.
Provincie:
Tag(s):