donderdag, 15. februari 2007 - 19:38

Zoek je eigen kampeerboer uit

Amsterdam

Met het zachte weer van de winter nog maar net achter de rug, voelt menigeen de vakantiekriebels de kop opsteken. Eerder dan in andere jaren, worden er nu al volop vakantieplannen gesmeed. Voor hen die nog geen plannen hebben, is de kop boven dit artikel wellicht een goede tip.

Ook in 2007 bieden tweeduizend kampeerboeren in binnen- en buitenland -verenigd in de Stichting Vrije Recreatie, SVR - iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past. Zowel voor gezinnen met kinderen als voor vijftigplussers heeft kamperen bij de boer veel te bieden. Wilt u kamperen in uw eigen tent, caravan of camper of huurt u liever een zomerhuisje of een gedeelte van de boerderij? De SVR heeft voor ieder wat wils.

Kinderen vinden het prachtig als zij de koeien uit de wei mogen halen of een ritje op een pony kunnen maken; hun dromen worden helemaal waar. Maar ook voor gezinnen zonder kinderen worden dromen werkelijkheid, want een vakantie bij de boer is 'genieten van de rust en de ruimte voor een betaalbare prijs.'


Om een goede indruk te krijgen van het fenomeen 'kamperen bij de boer' kunnen belangstellenden terecht op deze unieke Vakantiebeurs te Leeuwarden, zaterdag 24 februari van 10 tot 16 uur in de Frankenhal van het WTC Expo. Op deze beurs kunnen recreanten, bij ruim 300 stands met gastvrije boeren/boerinnen uit binnen- en buitenland, daadwerkelijk 'hun eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken'.
Categorie:
Tag(s):