vrijdag, 6. juli 2007 - 11:01

Zwangere vrouw mishandeld

Wageningen

Drie Wageningse vrouwen (23, 26 en 47 jaar oud) en een 48-jarige Wageninger zijn in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden in hun woonplaats. Zij worden er van verdacht die nacht een 25-jarige Wageningse - die enkele maanden zwanger is - te hebben mishandeld.

De zwangere vrouw zou problemen (de oorzaak van deze problemen ligt in de relationele sfeer) met de 26-jarige Wageningse hebben en was daarom met een familielid naar de woning van de vrouw gegaan. De deur werd open gedaan en de 26-jarige zou de vrouw hebben geslagen. Volgens het slachtoffer was dit een klap in het gezicht. Een andere vrouw zou het slachtoffer aan de haren hebben getrokken. De Wageninger zou met een schop tegen de knie het slachtoffer hebben laten vallen.

Het slachtoffer verklaarde dat, toen zij op de grond lag, de 23-jarige vrouw op haar benen ging zitten en haar onder meer op het lichaam sloeg; de Wageninger zou haar toen weer hebben geschopt. Met behulp van het meegekomen familielid wist de vrouw weg te komen. Vervolgens werd contact met de politie gezocht.

Agenten zijn naar de woningen van de verdachten gegaan en hebben hen daar aangehouden. Het slachtoffer werd ter observatie opgenomen in het ziekenhuis in Ede. De toestand van de vrouw is nog onbekend. De vier verdachten zitten nog vast.
Provincie:
Tag(s):