woensdag, 10. september 2008 - 22:18

14-jarige Maisy Reintjes uit Groningen vermist

Groningen

De politie onderzoekt de vermissing van de 14-jarige Maisy Reintjes uit Groningen. Maisy is dinsdagochtend omstreeks 8.00 uur op haar fiets vertrokken uit haar ouderlijke woning aan de Jadestraat in Groningen. Zij vertrok op de fiets richting school. Ze is echter niet op school aangekomen. Mogelijk is zij per trein vertrokken richting Venlo.

Signalement
Maisy heeft een blanke huidskleur en is 14 jaar oud. Zij is ongeveer 1.70 meter lang en heeft donkerblond, halflang haar. Zij droeg bij haar vertrek een spijkerbroek en een opvallende groen/paarse jas.

Verder draagt ze grote, ronde goudkleurige oorbellen en een zilverkleurige ketting met een kruisje. Ze draagt veel make-up. Verder is ze in het bezit van een muisgrijze damestas met vrij grote zilveren hoefijzers (halve manen) er op.

Uw tip
Het is onduidelijk waarom Maisy niet naar school is gegaan. De familie maakt zich inmiddels ernstig zorgen. De politie onderzoekt de vermissing van dit meisje en vraagt mensen die informatie hebben over haar verblijfplaats of haar ergens gezien hebben contact op te nemen met Regiopolitie Groningen, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):