zondag, 10. februari 2008 - 13:42

Bedumers zonder aanleiding mishandeld

Bedum

Een 43-jarige inwoner van Bedum is zaterdagavond ernstig gewond in een ziekenhuis opgenomen nadat hij en nog twee personen op het Versplein waren mishandeld.

Het slachtoffer was met een 36-jarige en een 40-jarige plaatsgenoot onderweg en fietste over het Versplein waar een groep van ongeveer twaalf jongeren aan het voetballen was. Ter hoogte van de groep werd hij hard tegen zijn hoofd geraakt. Toen hij afstapte werd hij opnieuw tegen het hoofd geslagen waarna hij bewusteloos op de grond viel.

De twee andere mannen, die inmiddels bij het slachtoffer waren, werden vervolgens ook geslagen, vermoedelijk met tassen met bierflessen. Toen de politie arriveerde, waren de daders vertrokken. De 43-jarige was dusdanig gewond aan zijn gezicht dat hij in een ziekenhuis in Groningen moest worden opgenomen. De twee overigen liepen lichter letsel op. De slachtoffers verklaarden dat er zonder enige aanleiding op hen was ingeslagen.

De daders droegen donkere kleding, hadden petjes op of de capuchon over het hoofd getrokken. De politie stelt een onderzoek in.
Provincie:
Tag(s):