vrijdag, 11. januari 2008 - 16:29

Bestelbus 'schuift' auto tegen boom

Geesteren

Op vrijdag 11 januari reed omstreeks 11.00 uur een 64-jarige automobiliste uit Geesteren over de Vinckenweg in haar woonplaats in de richting van het centrum van Geesteren. Op de kruising met de Breemhaarsweg verleende de 64-jarige geen voorrang aan een van rechts komende bestelauto met daarin een 52-jarige bestuurder uit Lattrop Brecklenkamp. Deze chauffeur kon niet op tijd stoppen en raakte de auto van de 64-jarige in de rechterflank. Hierdoor verloor zij de macht over het stuur en reed de berm in en schoot met haar auto door naar de rechterzijde van de weg om daar tegen een boom tot stilstand te komen.

De 64-jarige raakte bekneld en moest door de brandweer uit haar auto worden bevrijd. Een traumahelikopter kwam ter plaatse maar hoefde niet te worden ingezet. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis in Almelo overgebracht.

De bestuurder van het busje kwam met de schrik vrij. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de Politie Twente heeft een onderzoek ingesteld naar de aanrijding.
Provincie:
Tag(s):