woensdag, 6. februari 2008 - 13:24

BLOF en Counting Crows samen op concert at SEA

Brouwersdam

De Amerikaanse band Counting Crows zal op zaterdag 28 juni op de Zeeuwse Brouwersdam te zien zijn tijdens de derde editie van popfestival concert at SEA. Het is voor het eerst dat de Amerikaanse band samen met BLOF op een festival staat. In 2004 leverde het samenwerkingsverband tussen beide bands een platina nummer 1 hit op rond het nummer 'Holiday In Spain'. Ze traden sindsdien echter nooit samen publiekelijk op in Nederland.

Naast BLOF en Counting Crows zullen ook Krezip, Stevie Ann, IOS, Milow en The Scene te zien zijn op het festival. De presentatie is net als in 2007 in handen van het cabareteske trio Peter Heerschop, Viggo Waas en Joep van Deudekom.

Het programma is in vergelijking met eerdere edities ingrijpend veranderd. Zo zullen enkele artiesten optreden op het nieuwe tweede podium, waar ook talent een kans zal krijgen. Daarnaast is er speciaal voor mensen die een camping arrangement boeken ook op vrijdagavond 27 juni een extra programma op het festivalterrein. In een later stadium zal hierover meer bekend worden gemaakt.

Concert at SEA werd ook al in 2006 en 2007 gehouden. Het festival was beide edities met 55.000 bezoekers uitverkocht en is daarmee het grootste betaalde evenement van Zeeland.
Categorie:
Tag(s):