zaterdag, 26. januari 2008 - 8:57

"De Kriebels" wint het LVK

Sevenum

Tijdens de vanavond gehouden finale van het prestigieuze Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoers in Toverland Sevenum kwam het duo Bram en Ruud als winnaar uit de bus. Met het door Frans Pollux geschreven nummer: "De Kriebels" werden ze in een super spannende finale met uiteindelijk 101 punten gekroond tot winnaar van dit Limburgs carnavals songfestival.

Frans en zijn zangers mogen hier bijzonder trots op zijn want uiteindelijk tot winnaar uitgeroepen worden van 265 inzendingen is niet niks. Nadat Bram en Ruud met de fiets vanuit Venlo naar Sevenum gekard waren, een belofte als ze de finale zouden bereiken, werden ze na een bijzonder geslaagd liedjeskonkoers uiteindelijk tot winnaars uitgeroepen.

Enkele jaren geleden mochten ze al een beetje wennen aan een finaleplaats toen ze met het "Optochleed" al een keer hoog scoorden. Tijdens het live interview op L1 TV direct na afloop konden beide zangers hun overwinning nog niet vatten, componist en tekstschrijver Frans Pollux mocht niet meegenieten van deze overwinning. Hij moest met zijn Neet oét Lottum collega’s nog een optreden verzorgen tijdens een carnavalsavond in Venlo.
Provincie:
Tag(s):