donderdag, 24. januari 2008 - 11:28

Getuigenoproep; Politie zoekt getuigen verkrachting 17-jarig meisje

Oud-Beijerland

In de nacht van zaterdag 19 januari op zondag 20 januari tussen 0.00 uur en 00.30 uur is een 17-jarige jonge vrouw uit Oud-Beijerland slachtoffer geworden van een verkrachting. Dit gebeurde op de jeu de boulebaan onderaan de Zinkweg/Spuidijk.

Het slachtoffer meldde het incident op maandag 21 januari aan de politie die direct een onderzoek startte. De persoon die haar daar verkracht zou hebben, zou een jonge man zijn, gekleed in een donkere jas met een wit teken op de achterzijde. Hij zou een donkerblauwe spijkerbroek aan hebben gehad. Van zijn gezicht of haardracht is geen omschrijving bekend omdat de dader een capuchon op had toen hij wegging.

De politie is een onderzoek gestart en dringend op zoek naar getuigen en /of personen met relevante informatie over de mogelijke verdachte. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in de Hoeksche Waard. Dit kan via 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt dan vragen naar de recherche.
Heeft u relevante informatie voor de politie maar blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem, tel 0800-7000 (gratis)
Provincie:
Tag(s):