maandag, 2. juni 2008 - 14:30

Man overleeft val in water vanaf partyboot

Hendrik-Ido-Ambacht

In de nacht van zaterdag op zondag is een man uit Schiedam door een nog onbekende oorzaak te water geraakt in de Noord, vlakbij de brug en de aanlegsteiger van de ferry. De man maakte deel uit van een gezelschap van zo'n 110 mensen die een bruiloft vierden op een partyboot.

Nadat een zoektocht van bijna drie uur niets had opgeleverd en werd gevreesd voor zijn leven, is de man lopend in redelijk goede doen door de politie aangetroffen aan de Nijverheidsweg. De plek waar de man is gevonden ligt in de nabijheid van de plek waar de man te water was geraakt. De man is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en medische verzorging. 



Na de melding zette de brandweer, de reddingsbrigade en Rijkswaterstaat een grootscheepse zoektocht in naar de man. Met in totaal zes duikers werd gezocht naar het slachtoffer. De politiehelicopter werd ook besteld maar kon vanwege het slechte weer niet opstijgen. Een grote politieboot was onderweg om op het water verder te kunnen zoeken. Toen na het slachtoffer na drie uur zoeken niet was gevonden en gevreesd werd voor het leven van het slachtoffer, kwam de melding binnen dat het slachtoffer levend en wel was aangetroffen. 

Provincie:
Tag(s):