woensdag, 16. januari 2008 - 19:48

Mysterieuze gladheid leidt tot aanrijdingen

Meijel

De provincie heeft een onderzoek ingesteld naar gladheid op de Venloseweg in Meijel. Door nog onduidelijke redenen vonden er woensdagochtend twee aanrijdingen plaats. Daarbij raakte een vrouw uit Nederweert gewond, meldt de politie.

Rond 08.15 uur botste de vrouw met haar voertuig tegen de auto van een andere bestuurder. Deze botste vervolgens tegen zijn 59-jarige voorganger uit Swartbroek. Toen de vrouw uit Nederweert uit haar auto stapte zakte ze in elkaar. Ze is met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval is vermoedelijk ontstaan doordat de vrouw wegens gladheid niet op tijd met haar auto kon stoppen.

Het tweede ongeval vond ter hoogte van de rotonde bij Meijel plaats. Hierbij is niemand gewond geraakt. Het ongeval is vermoedelijk ontstaan doordat een 53-jarige automobiliste uit Blitterswijck, komende uit de richting Meijel, in een slip raakte en op de andere weghelft terecht kwam. Hier reed een 53-jarige vrachtwagenchauffeur uit Weert. Hij kon de vrouw niet meer ontwijken.
Provincie:
Tag(s):