vrijdag, 4. januari 2008 - 15:57

Permanente sluiting tweede toegang sportcomplex

Breda

De tweede toegang van het gemeentelijk sportcomplex De Gouwen wordt permanent gesloten omdat er veel overlast is door vandalisme en inbraken. De gemeente heeft dit in overleg met de sportverenigingen en de politie besloten. Aanstaande maandag gaat een aannemer de huidige toegangspoort met het aangrenzende hekwerk slopen en een nieuw vervangend hekwerk plaatsen waardoor de tweede toegang permanent komt te vervallen.

In 1994 heeft de voormalige gemeente Teteringen in het kader van de bereikbaarheid en toegankelijkheid van het sportcomplex De Gouwen een tweede toegang voor het sportcomplex gerealiseerd vanaf het shotveld aan de Dr. Hein Hoebenlaan/Wildhage. Met de ingebruikname van de tweede toegang was het sportcomplex 24 uur per dag vrij toegankelijk.

Door het toenemenden vandalisme, diefstal, inbraken, illegaal gebruik van sportvelden en vervuiling van het sportcomplex waar de sportclubs mee te maken hebben is besloten de tweede toegang permanent te sluiten. Na de sluiting van de tweede toegang is het sportcomplex De Gouwen uitsluitend bereikbaar en toegankelijk via de hoofdentree aan de Dr. Hein Hoebenlaan. Door het consequent sluiten van de hoofdentree buiten gebruikstijden van het sportcomplexen is een beter toezicht mogelijk op het gebruik van het sportcomplex.
Provincie:
Tag(s):