woensdag, 2. januari 2008 - 11:04

Peugeot Partner Tepee: de nieuwe MPV

Breukelen

De in 1996 gelanceerde Peugeot Partner is bijzonder succesvol, zowel de compacte bedrijfsauto als de midi-MPV. De verkopen hebben in de afgelopen jaren een continue groei te zien gegeven. Aansluitend op dit succes zal Peugeot in het tweede kwartaal van 2008 een nieuwe versie van de Partner introduceren.

Met een lengte van 4,38 m heeft de nieuwe Partner een laadvolume van 3,3 m3 en een maximum laadvermogen van 850 kg. De 1,80 m lange laadvloer kan worden verlengd tot 3 meter dankzij de nieuwe Multi-Flex passagiersstoel. Het resultaat is 400 liter extra volume. Dit innovatieve systeem biedt ook ruimte aan drie personen voorin, een primeur in het segment van de kleine bestelauto’s.

Dankzij het onderstel van de Peugeot 308 profiteert de nieuwe Partner van verbeterd geluidscomfort, in combinatie met een ergonomische zitpositie voor de bestuurder en uitstekend zicht. Dit biedt de nieuwe Partner een kwaliteitsniveau dat kenmerkend zal zijn voor de nieuwe generatie kleine bestelauto’s.

De nieuwe Partner completeert de geheel nieuwe serie bedrijfsauto’s van Peugeot, die talrijke mogelijkheden biedt met laadvolumes tussen 2,5 en 17 m3. Het gamma bestaat uit Bipper, Partner, Expert en Boxer.

De nieuwe midi-MPV Partner Tepee vormt de volgende generatie van een concept dat in 1996 door Peugeot is gecreëerd. De Partner Tepee is geschikt voor veel doeleinden en heeft een praktisch, modern en origineel uiterlijk en interieur. Zijn modulariteit zal consumenten aanspreken die zowel naar ruimte als veelzijdigheid op zoek zijn. Kenmerkend zijn het gewijzigde Zenith dak dat het interieur nog lichter maakt, drie separaat opklapbare achterstoelen, meer interieurruimte en de rijeigenschappen van een moderne hatchback. De terreineigenschappen en het gepersonifieerde design van de Partner Tepee Outdoor zullen degenen die van avontuur houden aanspreken.
Categorie:
Tag(s):