vrijdag, 25. april 2008 - 17:25

Politie opzoek naar vermiste Gea Hiemstra

Hoogezand - Sappemeer

De politie onderzoekt de vermissing van de 19-jarige Geertje Hiemstra (roepnaam Gea) uit Sappemeer. Zij is dinsdag 22 april niet thuisgekomen. Gea is verstandelijk beperkt. Zij is dinsdagmiddag omstreeks 15.30 uur vertrokken vanaf Gorecht-Oost in Hoogezand.

Normaal gesproken gaat ze fietsend naar haar huis aan de Azaleastraat in Sappemeer. Het is onbekend of ze dinsdag op haar fiets is vertrokken. Sinds dinsdagmiddag is niets meer van haar vernomen.

Gea is een blanke vrouw van 19 jaar oud. Zij is 1.65-1.70 meter lang en heeft kort blond haar. Ze draagt een bril. In beide oren draagt zij een klein hoorapparaatje. Ze droeg een donkerblauwe spijkerbroek, een oranje-wit gebloemd shirt met lange mouwen en een lange zwarte gewatteerde jas tot op de enkels. Ze heeft een blauwe fiets.

De politie onderzoekt de vermissing van de vrouw en vraagt mensen die informatie hebben over haar verblijfplaats of haar ergens gezien hebben contact op te nemen met Regiopolitie Groningen, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):