woensdag, 16. januari 2008 - 20:18

Tatjana en 55.000m² motorgekte

Utrecht

Iedere motorrijder zal zich direct weer thuis voelen op MOTORbeurs Utrecht, van donderdag 31 januari tot en met zondag 3 februari. Behalve veel te zien is er dit jaar ook weer veel te beleven op ’s lands grootste motormanifestatie. Niemand minder dan Tatjana zal de beurs op zaterdag en zondag op z’n kop zetten met in totaal vier spetterende live optredens. De populaire actrice, zangeres en fervent motorrijdster is beide dagen om te zien en te horen in de showtruck van Ten Kate.

Ook het tv-programma MotorXperience pakt groots uit en houdt dagelijks screentests voor beursbezoekers. Op het Activiteitenpodium zijn afwisselend leuke interviews, presentaties en spetterende shows van motorkleding, helmen en laarzen. Bezoekers zonder motorrijbewijs kunnen gratis kennismaken met het fenomeen motorrijden.

Sportcommentatoren in spe krijgen de kans hun verbale capaciteiten te etaleren, met kans op aanwezigheid in een live uitzending van Eurosport. Ook aan spectaculaire stuntrijders zal het op MOTORbeurs Utrecht niet ontbreken.
Categorie:
Tag(s):