zondag, 23. maart 2008 - 20:16

Vrouwen Willem II winnen met 9-0

Tilburg

Het vrouwenteam van Willem II heeft zaterdag op eenvoudige wijze de halve finale van het bekertoernooi bereikt. Op Sportpark 't Zand wisten de dames met 9-0 ten koste van RCL de kwart finale van de KNVB beker te winnen.

Willem II nam al snel een voorsprong. Femke Maes zorgde voor de eerste treffer van de middag. De dames van Willem II twisten de wedstrijd nog voor rust te beslissen. Treffers van Maes, Stevens en Vugts zorgden voor een 4-0 ruststand.

IN de 72e minuut, wist Stevens de 5-0 te maken. In de laatste 10 minuten prikten de vrouwen er nog vier goals bij. Van de Ven, Harmsen, Van Vlerken en Coehoorn zorgden voor de 9-0 eindstand. Trainer Petersen sprak achteraf over 'geen grootse wedstrijd', maar had bij zijn team wel gemerkt dat er gespeeld werd voor een echte prijs, namelijk het winnen van de beker.