donderdag, 10. december 2009 - 13:34

25e Indoor Noordoostpolder

Emmeloord

Het paardensport evenement van het jaar in het Ruitersportcentrum Emmeloord nadert snel. De organisatie legt op dit moment de hand aan de laatste voorbereidingen. Daarna is de beurt aan de ruiters en het publiek.

Alle dagen prachtige sport voor pony’s en paarden, dat is wat het grootste paardensportevenement in de Noordoostpolder brengt. Deze 25e editie van Indoor Noordoostpolder heeft twee prachtige showavonden. Op dinsdag 29 december is er een programma vanaf 17.00 uur. We starten dan met onbeperkt ponyrijden voor kinderen, een Horse Ball demonstratie en acts met ponies en kinderen op kleine motoren.

Later wordt ditzelfde overgedaan door grotere pony’s en grotere motoren met niemand minder dan Rintje Ritsma aan het stuur. Verder werken grote namen als Alice Naber en Herman Wientjes mee en kan er genoten worden van mooie aanspanningen. Ingeborg Klooster neemt ons mee in het verhaal van een opgroeiend paard op muziek en zang van Sieb van der Ploeg.

Al met al een hele avond vol met paarden, sensatie en muziek. Deze muziek wordt verzorgd door de NRG band uit Nagele en de blaaskapel uit .......?. Kinderen krijgen op deze avond gratis entree als ze een mooi ingekleurde kleurplaat, die op de site staat, inleveren bij binnenkomst.

Op zaterdag avond 2 januari staat de hele avond in het teken van de dressuur. De finale van de felbegeerde Luxform Dressuurcup zal plaatsvinden, waarbij de ruiters een prachtige kür op muziek zullen laten zien. Ook zal er een clinic gegeven worden door Sven Harmsen, bondscoach, en zijn vrouw. Dit mag u als paardensportliefhebber niet missen.

Het evenemen begint al op 27 deceber en duurt tot en met 3 januari. Voor meer informatie kijk op www.indoornoordoostpolder.nl
Provincie:
Tag(s):