donderdag, 12. november 2009 - 15:46

400 Rammstein kaarten geanuleerd

Amsterdam

Mojo Concerts heeft circa 400 kaarten van het Rammstein concert op 6 december a.s. in het GelreDome in Arnhem geannuleerd. Deze kaarten waren namelijk opgekocht door tickethandelaren met als doel om ze met winst door te verkopen. Dat is niet alleen een onwenselijke situatie maar ook in strijd met de algemene voorwaarden van Mojo Concerts.

Het gaat dit keer om kaarten van 4Alltickets / Tickets4events.nl, 24hourtickets.nl, AAtickets.nl, aconcerts.nl, Easytickets.eu, Ticketexpress.nl, Pepetickets.nl, Rang1tickets.nl, Ticketforsale / Tickets2buy.nl, Tickets4u.nl. De kaartnummers staan vermeld op www.ticketsenconcertkaarten.nl en www.livenation.nl.

Mojo Concerts adviseert cliënten van deze bedrijven contact te zoeken met de tussenhandelaren en het geld terug te eisen aangezien de gekochte kaarten géén toegang geven tot het concert van Rammstein.

Mojo Concerts verzet zich al jaren tegen het structureel doorverkopen van haar tickets. Dit omdat tickethandelaren bewust schaarste creëren door kaarten stelselmatig op te kopen en vervolgens consumenten teveel laten betalen.
Categorie:
Tag(s):