donderdag, 16. juli 2009 - 19:29

52 simpele manieren om lekker in je vel te zitten

Amsterdam

Te moe, te druk, geen tijd, lusteloos en uit balans? Dit boekje geeft 52 vrolijke, humoristische tips om lekkerder in je vel te zitten én de wereld een beetje beter te maken. De tips inspireren om meteen in actie te komen, zoals een minicursus mediteren, gezichtsgymnastiek-oefeningen (geen botox meer nodig!), flirt-coaching en voedingstips.

In het boekje zitten een aantal leuke verrassingen, zoals een gezichtsmasker, een zakje biologische zaadjes om je eigen bos klaprozen te planten, een pretcondoom, een taille-meetlint, een koelkastmagneet met voedingstips en een theezakje voor een lekker een moment voor jezelf.

Auteurs Fons en Jacqui Burger geloven dat als je lekker in je vel zit, je ook een positievere bijdrage kunt leveren aan de wereld. Wees lief voor jezelf. Doe dingen met aandacht. Kies eens voor producten van producenten die het goed met de wereld voor hebben. Ieder stapje, hoe klein ook, helpt de wereld veranderen. Als miljoenen mensen een kleine stap doen, verandert er meer dan wanneer een klein groepje overtuigde idealisten all the way gaat. Het boekje laat zien hoe gemakkelijk het kan zijn. Het dagelijks leven wordt er leuker door en het werkt aanstekelijk. Verbeter de wereld, begin!
Categorie:
Tag(s):