woensdag, 11. november 2009 - 18:25

Aangereden rolstoeler gewond achter gelaten

Coevorden

Op de Spoorsingel in Coevorden is dinsdagavond een vrouw in een rolstoel door een onbekende automobilist aangereden. De automobilist is zonder te stoppen doorgereden, de vrouw raakte gewond.

Omstreeks 18.40 uur liep een vrouw uit Coevorden met haar 24 jarige dochter, die wegens een spierziekte in een rolstoel zit, over het trottoir van de Spoorsingel in Coevorden. Ze wilden de straat oversteken. Terwijl ze halverwege de straat zijn komt er vanaf de Sallandstraat een auto die linksaf de Spoorsingel oprijdt. Daarbij botst de auto met de linkervoorzijde tegen de rolstoel. Moeder en dochter komen te vallen waarbij de dochter een fikse hoofdwond oploopt. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis in Hardenberg vervoerd en daar behandeld. De moeder houdt wat kneuzingen over aan de botsing.

De automobilist rijdt zonder te stoppen door. Door de consternatie zien moeder en dochter niet goed wat voor soort auto het is. Wel is het een lichtgekleurde auto die aan de linkervoorzijde schade moet hebben. De politie heeft deze auto en de bestuurder of bestuurster nog niet gevonden.
Provincie:
Tag(s):