dinsdag, 25. augustus 2009 - 13:33

Aanleg rotonde Zonnemaire

Zonnemaire

Vanaf juni dit jaar is in opdracht van de Provincie Zeeland gewerkt aan de aanleg van het fietspad langs de provinciale weg N654 tussen oordgouwe en Zonnemaire. Dit is intussen voltooid. Aansluitend vinden werkzaamheden plaats voor de aanleg van een rotonde op het
kruispunt van de Zuidweg (N654) met de Kruisweg en de Stapelsweg.

Tegelijkertijd wordt de rijbaan tussen Zonnemaire en Noordgouwe opnieuw geasfalteerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd van 31 augustus tot en met 16 oktober 2009.

Tussen 31 augustus en 25 september wordt de rotonde bij Zonnemaire aangelegd. In die periode worden ter plaatse van de rotonde de Zuidweg (richting Noordgouwe) en de Stapelsweg afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt via een omleidingroute geleid. Tijdens deze periode blijven de Kruisweg en de Zuidweg (richting bebouwde kom) open voor het verkeer.

Van 28 september tot en met 9 oktober worden de Kruisweg en de Zuidweg (bebouwde kom) aangesloten op de rotonde. Deze wegen zijn dan niet toegankelijk voor het verkeer. Verkeer van en naar Zonnemaire kan dan gebruik maken van de rotonde en de Stapelsweg.
Provincie:
Tag(s):