maandag, 14. december 2009 - 14:53

Ajax steekt Haarlem de helpende hand toe

Haarlem

(Elfvoetbal) De werknemers van HFC Haarlem krijgen vrijdag het resterende deel van hun salaris over de maand november. De financieel noodlijdende club rekent daarbij op een tegemoetkoming van Ajax.

"Het is krabben en bijten, maar dat moet wel lukken", zei crisismanager Beer Wentink tegen RTV Noord-Holland over de uitbetaling van de salarissen. Wentink gaat er daarbij wel vanuit dat Ajax een handje meehelpt.

Haarlem krijgt normaal gesproken op de twintigste van de maand een geldbedrag van Ajax, maar de eerstedivisionist hoopt dat geld nu twee dagen eerder te krijgen. "Als je goede partners bent, doe je dat", aldus Wentink.

UPDATE, maandag 11 uur:
De werknemers van HFC Haarlem kunnen aan het einde van de week definitief hun achterstallige salaris over de tweede helft van november tegemoetzien, meldt RTV Noord-Holland. De club kan aan haar verplichtingen voldoen omdat Ajax de vaste maandelijkse bijdrage enkele dagen eerder over zal maken. Haarlem moet nog steeds hopen op kleine bijdragen van sponsors om de club op de been te houden.
Categorie:
Tag(s):