zondag, 8. november 2009 - 10:04

Alcomobiliste ramt tal van 'obstakels'

Hoogerheide

De politie hield zaterdag even na middernacht een 56-jarige vrouw uit Hoogerheide aan voor rijden onder invloed, het verlaten van de plaats van een ongeval zonder haar identiteit bekende te maken en roekeloos rijden. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Hek
De vrouw was die nacht vanaf de Maareberg in Ossendrecht richting Hoogerheide gereden en had op haar weg tal van aanrijdingen veroorzaakt. Op de Maareberg reed de vrouw een hek omver en reed richting de Ossendrechtseweg.

Bloembakken en geparkeerde auto's
Passerende scooterrijders zagen dit en volgden de vrouw. Op de Ossendrechtseweg reed de automobiliste tegen een bloembak en vervolgens tegen een geparkeerde auto, die op zijn beurt tegen een bestelbus botste.

In de Raadhuisstraat botste de vrouw wederom tegen een bloembak en daarna tegen een geparkeerde auto, die doorschoof tegen een volgende geparkeerde auto. De politie neemt aangifte op van de gedupeerden. Van meerdere getuigen is een verklaring opgenomen.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Uit een ademanalyse kwam een uitslag van 725 ug/l. De vrouw kreeg een rijverbod van 8 uur en haar rijbewijs is ingevorderd. Tegen de verdachte wordt proces- verbaal opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):