woensdag, 16. september 2009 - 10:40

'APK' voor scootmobiel

Roermond

Kersten Revalidatietechniek in Roermond organiseert op 29 september, 6 en 13 oktober technische keuringen van scootmobiels. Scootmobielgebruikers in de gemeente Roermond kunnen op deze dagen hun scootmobiel geheel gratis laten nakijken.

Het periodiek onderhoud kan vergeleken worden met de reguliere APK-keuring voor personenauto’s. Dit onderhoud komt niet alleen de levensduur van de scootmobiel ten goede, maar ook de veiligheid van de gebruiker.

In april van dit jaar nam Kersten Revalidatietechniek, in samenspraak met de gemeente Roermond, het initiatief voor een onderzoek naar het scootmobielgebruik in de gemeente Roermond. Doel was om de behoeften van de gebruikers te inventariseren en de dienstverlening te optimaliseren. Het onderzoek heeft uitgewezen dat ruim 90% van de scootmobielgebruikers in de gemeente Roermond zeer tevreden is en dat de scootmobielen zeer actief worden gebruikt. Eén van de uitkomsten van dit onderzoek was dat gebruikers behoefte hebben aan een technische keuring van de scootmobiel.
Provincie:
Tag(s):