maandag, 21. december 2009 - 10:55

Autodief gaat er vandoor met kind

Zevenbergen

Maandag werd rond 09.40 uur een auto gestolen bij het station in Zevenbergen.

Vermoedelijk zaten de sleutels van de auto nog in het contact. Een onbekende man stapte in de auto en reed weg. Wat de man waarschijnlijk niet had gezien, is dat er een 5 maanden oude baby in de auto zat.

Korte tijd later besloot de man het kindje met zitje en al af te leveren bij een supermarkt in Wagenberg. Het zal zo snel mogelijk worden teruggebracht naar de ouders.

De politie sloeg direct na de diefstal groot alarm en verzond een SMS-Alert met hierin het verzoek uit te kijken naar een donkerblauwe Renault Clio met kenteken ZG-GN-50.

Na aantreffen van het kindje werden de ontvangers van het eerste bericht ook op de hoogte gesteld van het terugvinden van het kindje.

update

Inmiddels heeft de politie bekendgemaakt dat de man in Geertruidenberg gepakt is. De gestolen auto werd op de Amerweg in Geertruidenberg teruggevonden. Hier reed de autodief een politieauto tegemoet.

De politie keerde en ging achter de auto aan. De weg was erg glad en de autodief gleed met de auto van de weg af. Hierdoor belandde de auto half in een sloot. Het voertuig zal worden getakeld. De 35-jarige bestuurder uit Oosterhout is aangehouden voor autodiefstal. Hij is ingesloten voor verhoor.
Provincie:
Tag(s):