zondag, 29. november 2009 - 11:56

Automobilist rijdt door na dodelijke aanrijding fietster (20)

Roelofarendsveen

De politie is op zoek naar een automobilist die zondagochtend 29 november om circa 1.00 uur is doorgereden na een ongeval. Op die tijd reed de automobilist op de Langeweg in Roelofarendsveen een 20 jarige vrouwelijke fietser uit diezelfde plaats van achteren aan.

Haar vriend, die naast haar fietste, zag de auto een stuk verderop nog een keer stoppen en vervolgens doorreed in de richting van Meerkruik. Het slachtoffer is met ernstig hoofdletsel vervoerd naar een ziekenhuis in Amsterdam. Hier is zij in de loop van de dag aan haar verwondingen overleden.

De politie zoekt de bestuurder/bestuurster van een lichtkleurige personenauto die zeer waarschijnlijk schade aan de voorzijde van het voertuig heeft opgelopen.

De politie roept getuigen op die iets hebben gezien zich te melden bij de politie via 0900-8844. De bestuurder van de grijze auto kan zich zelf ook melden op het politiebureau. De Langeweg is gedurende een aantal uren afgesloten in beide richtingen voor verkeerstechnisch onderzoek. De politie heeft de zaak in onderzoek.
Provincie:
Tag(s):