woensdag, 2. september 2009 - 16:56

Auto's botsen bij rotonde N33

Gieten

Op de N33 ter hoogte van de rotonde bij Gieten heeft dinsdagmiddag een kop-staart botsing plaatsgevonden tussen drie personenauto’s.

Agenten die ter plaatse gingen troffen nog twee beschadigde voertuigen aan. De derde, een 55-jarige automobilist uit Gieten, had zijn gegevens achtergelaten en was verder gereden.

Een 38-jarige automobilist uit Winschoten reed in de richting van Gieten en moest remmen voor zijn voorganger, de automobilist uit Gieten. Hij schoot door en botste tegen de achterzijde van de Gietenaar. De 55-jarige man uit Gieten botste door de aanrijding tegen zijn voorganger. Dit was een 44-jarige automobilist uit Alteveer. Deze automobilist stond stil.

De auto van de 38-jarige automobilist uit Winschoten moest worden afgesleept. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt voor het rijden met een te gladde band. De aanwezig partijen moest een blaastest ondergaan, niemand had gedronken. Agenten troffen de Gietenaar aan in zijn woning, hij moest ook een blaastest ondergaan. Hij had ook niet gedronken.Er raakte niemand gewond.
Provincie:
Tag(s):