zaterdag, 19. september 2009 - 14:30

Beenhakker wil op de Coolsingel staan

Rotterdam

(Elfvoetbal) Leo Beenhakker heeft er al een lange loopbaan opzitten. Toch heeft 'Don Leo' nog volop ambitie. Zijn droom is om met Feyenoord als landskampioen op de Coolsingel te staan.

Na zijn vertrek als bondscoach van Polen kan hij zich volledig gaan richten op zijn taken bij Feyenoord. Binnenkort gaat hij met de club om de tafel. "Ik wil de volledige technische leiding", zegt hij in het AD. "Wil de autoriteit hebben om technisch beleid te voeren richting transfers, scouting, jeugdopleiding. Gewoon, verantwoordelijk zijn."

Het kampioenschap is het doel van Beenhakker. Pas dan kan hij tevreden zijn. "Als we op de Coolsingel staan. Dan zit je in een situatie dat je enorme stappen gemaakt hebt. En niet per ongeluk. Structureel. Bovenaan meedoen en af en toe een transfer als met Royston Drenthe maken. Stabiliteit creëren. Dan is het af. Als we nu meteen op de Coolsingel staan is het nog niet af. Gluiperig een keertje kampioen worden mag, graag zelfs. Maar daar moet je jezelf niet rijk mee rekenen."
Categorie:
Tag(s):