vrijdag, 6. november 2009 - 13:56

Beroving en mishandeling Woldpark

Lelystad

Donderdagavond zijn twee 21-jarige vrouwen afkomstig uit Lelystad beroofd van hun bezittingen. De twee slachtoffers zaten in een speeltuintje van het Woldpark toen ze werden bedreigd door twee onbekende mannen.

De berovers uitten bedreigingen en eisten hun persoonlijke spullen op. Tijdens de beroving werden beide slachtoffers mishandeld door hun belagers. Nadat er een aantal spullen werd buit gemaakt, renden de verdachten weg in onbekende richting. In hun vlucht namen ze ook een fiets mee van één van de slachtoffers. Toen de mannen weg waren konden de vrouwen hulp zoeken bij een nabijgelegen woning. Hierop werd de politie direct gealarmeerd, waarna een grote zoekactie in gang werd gezet. De berovers werden echter niet meer aangetroffen. District Recherche Noord heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u meer informatie over de daders of een eventuele vluchtroute, neemt u dan contact op met District Recherche Noord via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0700-8000.
Provincie:
Tag(s):