woensdag, 2. september 2009 - 10:02

Beslaglegging op villa Marco Borsato

Amsterdam

Deze zomer is door de bank beslag gelegd op de kapitale villa van Marco Borsato in Blaricum. Het beslag kwam voort uit de slechte situatie van het Hilversumse productiebedrijf The Entertainment Group (TEG) van de zanger meldt De telegraaf.

Borsato wist het beslag op zijn huis op te heffen door het met de bank op een akkoord te gooien. Andere aandeelhouders van TEG, zoals Unico Glorie en Paul Brinks (manager van Borsato) konden dit niet. Op hun huizen is als sinds eind juli beslag gelegd, aldus bronnen van De Telegraaf bij de Rabobank.

Reden voor het beslag zouden vele miljoenen niet terugbetaalde leningen zijn en de slechte financiële vooruitzichten van het bedrijf. De afgelopen 12 maanden is de helft van het personeel naar huis gestuurd. Daarnaast ging de beoogde aankoop van een bedrijfspand in Hilversum niet door en gingen enkele opgekochte bedrijfjes al snel failliet.

Bij Borsato's bedrijf zijn tal van bekende artiesten aangesloten zoals Guus Meeuwis, Ilse de Lange, Leco Zadelhoff en Winston Gerschtanowitz. Trijntje Oosterhuis zou de samenwerking inmiddels hebben opgezegd.
Categorie:
Tag(s):