woensdag, 4. november 2009 - 21:43

Bestelbus met 9.5 kilo hennep aangetroffen

Bergen op Zoom

De politie trof in de nacht van dinsdag op woensdag na een achtervolging een bestelbus aan in de Paddestoelenstraat in Bergen op Zoom. De bestuurder was eerder weggereden voor de politie, waarna een achtervolging ontstond. In de bus bleek nog 9,5 kilo hennep te liggen. De bestuurder was gevlucht.

De politie reed even voor middernacht over de Huijbergsebaan richting de A58 en wilde hier een bestelbusje inhalen. De bestuurder slingerde nogal en kreeg een stopteken. Hij reageerde niet op het stopteken, lichtsignalen of sirenes. Toen de agenten hem wilden inhalen sneed de bestuurder hen af. Bij de hierop volgende achtervolging reden de beide voertuigen onder andere over de kruising tussen de Rooseveltlaan en de Sterrelaan, om vervolgens verder te rijden over de Meidoornhaag, Populierenlaan richting de Ratelaarstraat. De bus kwam uiteindelijk in de Paddestoelenstraat tot stilstand. De bestuurder ging er vandoor en kon door de politie niet meer worden achterhaald.

De auto en de drugs zijn voor onderzoek in beslag genomen. Van de gedupeerden zal aangifte worden opgenomen. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar de bestuurder van de auto.
Provincie:
Tag(s):