vrijdag, 4. september 2009 - 17:20

Bestuurder en bijrijder gewond

Groesbeek

Donderdagavond omstreeks 20.10 uur vond op de Ashorst in Groesbeek een eenzijdig ongeval plaats. Daarbij raakten zowel de bestuurder als bijrijder gewond. De hulpverleningsdiensten gingen er snel naartoe. De politie heeft nader onderzoek naar de toedracht ingesteld.

Ter plaatse zagen agenten een auto half in de sloot liggen en brokstukken op de weg. Ook waren enkele bomen beschadigd. Op het wegdek zaten twee personen die last hadden van hun nek.

De brandweer was inmiddels met twee eenheden aanwezig. Brandweerlieden fixeerden de nek van de slachtoffers. Ook een ambulance en ambulancemotor waren ter plaatse voor hulpverlening. De bestuurder, een 19-jarige inwoner van Groesbeek, en een 14-jarige jongen eveneens uit Groesbeek zijn met een ambulance naar het UMC St Radboud overgebracht.

Politieagenten spraken met omstanders. De betrokkenen zullen uiteraard nog worden verhoord. De bestuurder is op alcohol gecontroleerd, dit bleek negatief. VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) kwam ter plaatse voor sporenonderzoek. De situatie is op foto vastgelegd en de auto is afgesleept en veilig gesteld voor uitvoerig technisch onderzoek.
Provincie:
Tag(s):