dinsdag, 10. november 2009 - 19:40

BN'ers in de piste bij KidsRights KerstSterrenCircus

Amsterdam

Zaterdag 19 december is te zien hoe bekende Nederlanders zichin de piste wagen voor kinderrechtenorganisatie KidsRights tijdens indrukwekkende en adembenemende circusacts. Vanuit de piste van Circus Herman Renz presenteren Wendy van Dijk en Najib Amhali de spectaculaire show die traditiegetrouw volledig in het teken staat van de Internationale Kindervredesprijs

Voor de show trotseert Humberto Tan de vliegende trapeze, staat Jan Keijzer op scherp voor een messenwerp-act, staan Leco van Zadelhoff en Leontine Borsato garant voor een opzienbarend illusionistennummer en krijgt Jochem van Gelder beslist de lachers op zijn hand als clown. Ook verrast zangeres Do de kijkers met een elegant nummer, waarbij snelheid onontbeerlijk is.

Het ‘KidsRights KerstSterrenCircus' is de feestelijke afsluiting van de Internationale Kindervredesprijs die dit jaar op 3 december 2009 in de Ridderzaal in Den Haag wordt uitgereikt. De Internationale Kindervredesprijs is een initiatief van Stichting KidsRights en wordt jaarlijks uitgereikt aan een kind dat zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor de rechten van het kind, waar ook ter wereld. Het aan de Kindervredesprijs verbonden prijzengeld van €100.000, wordt door KidsRights besteed aan projecten die nauw zijn verbonden aan het werkterrein van de winnaar.
Categorie:
Tag(s):