maandag, 23. november 2009 - 21:29

Boerende man verwondt vrouw

Heemskerk

Donderdag 19 november is er op perron 2 van het NS-station een vrouw omver geduwd.

De vrouw, 55 jaar oud en afkomstig uit Heemskerk, is daarbij gewond geraakt en moest met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd worden.

De vrouw had in de trein een opmerking gemaakt tegen een boerende man. Kennelijk was deze daarvan niet gediend, want op het station gaf hij haar een harde duw, waardoor zij ten val kwam.

Het gaat om een blanke man in de leeftijd van ongeveer 25 tot 30 jaar. Hij heeft zwart haar en is ongeveer 1.80/1.85 m. lang. Hij is breed geschouderd en heeft een neuspiercing en enkele tatoeages op zijn armen.

Hij was in gezelschap van een magere, ongeveer 20-jarige vrouw, lengte ongeveer 1.65 m. De vrouw had blond haar met een zwartkleurige streep in het midden. Op het perron waren toen meerdere mensen.

Bent u getuige geweest van het ten val brengen van de vrouw of heeft u anderszins informatie die de politie kan helpen bij het zoeken naar de dader, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, via 0900 - 8844 (lokaal tarief). Anoniem iets melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem, op telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):