dinsdag, 28. juli 2009 - 13:35

Booch?festival alternatief voor afgelast Open Podium

Heerlen

Een aantal acts dat op 21 juni zou optreden tijdens het Open Podium in Heerlen, kunnen dit alsnog doen tijdens het Booch?festival. Het Open Podium werd op het laatste moment afgelast na een brand in Theater Heerlen.

Het is inmiddels duidelijk dat het evenement dit jaar niet meer georganiseerd kan worden en moet worden verschoven naar volgend jaar. Het Booch?festival biedt nu een aantal Open Podium-acts de kans om op korte termijn hun gemiste optreden in te halen.

De organisatie van Booch? was bereid om dit jaar nog een podium aan te bieden voor Open Podium-acts die goed aansluiten op de formule van het muziekfestival. Alle betrokken verenigingen, clubs en bands zijn hierover geïnformeerd. De band KEEP (voorheen KEP, surfpunk), Jeans Fantasy (dans), Chacha (klankpoëzie), Celtic Viola (muzikaal sprookje van Reinder Eggen) en de fotografieclub ‘Fotokunst Parkstad’ zijn ingeschreven voor presentaties op het Open Podium tijdens het Booch?festival in Heerlen, op zaterdag en zondag 15 en 16 augustus 2009.
Provincie:
Tag(s):