vrijdag, 13. november 2009 - 18:48

BOS Fluitersheuvel succesvol afgerond

Heelsum

Het laatste overleg plaats van de projectgroep BOS Fluitersheuvel vindt plaats op donderdag 19 november in buurtcentrum de Hucht in Heelsum. De projectgroep organiseerde in de afgelopen vier jaar een divers aanbod van sport- spel en buurtactiviteiten in de wijk Fluiterheuvel en overige wijken in Renkum en Heelsum.

Dit alles in het kader van de BOS impuls waar de gemeente van 2006 tot en met 2009 gebruik van heeft gemaakt. BOS staat voor Buurt, Onderwijs, Sport. Het doel van BOS is het bestrijden van achterstanden op het gebied van welzijn, gezondheid, onderwijs en sport onder jongeren van 4 tot en met 18 jaar.

Gebleken is, dat in de afgelopen vier jaar, de wijksportinstuiven, trajectbegeleiding naar sportverenigingen en de buurtactiviteiten in de wijk Fluitersheuvel succesvol zijn geweest. Deze activiteiten worden dan ook vanaf 2010 zeker voortgezet door sportbuurtwerk gemeen-te Renkum, jongeren- en buurtwerk van de stichting Welzijn de Bries en de buurtcommissie van de wijk.

Voor het slotoverleg zijn diverse betrokken partijen uitgenodigd zoals politie, Vivare, st. Welzijn de Bries, Spectrum, stichting PAS, de basisscholen aan de Bram Streeflandweg, de gemeente en de buurtcommissie Fluitersheuvel. Wethouder Nico Peek is aanwezig om een taart aan te snijden net als vier jaar geleden bij aanvang van de BOS impuls!
Provincie:
Tag(s):