dinsdag, 25. augustus 2009 - 22:13

Bouw Emmer parkeergarage van start

Emmen

In het bijzijn van omwonenden en ondernemers heeft wethouder Jenne Holman dinsdagmiddag samen met twee bewoners van de Myriade flat het nieuwe bouwbord voor de parkeergarage Willinkplein onthuld. Op het nieuwe bouwbord staat een verbeelding van de parkeergarage.

Onder het Willinkplein bouwt de gemeente Emmen een parkeergarage. Deze nieuwe garage krijgt twee verdiepingen en 370 parkeerplaatsen. Om te vieren dat de werkzaamheden achter de schermen erop zitten en de bouw van de parkeergarage zichtbaar gaat beginnen, organiseerde de gemeente Emmen een feestlijke bijeenkomst. Om een indruk te geven van de parkeergarage staat op het bouwbord een verbeelding hiervan.

Onder de naam ‘Atalanta’ gaat de gemeente Emmen een metamorfose van het centrumgebied van Emmen vormgeven. Atalanta bestaat uit drie deelprojecten: project Centrum-West, project Hoofdstraat en project De Verbinding. Met Atalanta kiest gemeente Emmen voor een complete gedaanteverwisseling van het centrum. Emmen is op weg naar één uitnodigend, toegankelijk en goed bereikbaar stadshart, waar van alles te beleven is. En dit kan natuurlijk niet zonder goede parkeerfaciliteiten.
Provincie:
Tag(s):