maandag, 9. november 2009 - 19:54

Bromfiets van achteren aangereden: politie zoekt getuigen

Lelystad

Zondagavond raakten twee opzittenden van een bromfiets gewond nadat zij door een onbekende auto op de Ziekenhuisweg van achteren werden aangereden. De bestuurder van de auto maakte zich na de aanrijding uit de voeten en wordt gezocht. De 23-jarige bromfietsbestuurder en zijn 19-jarige passagiere raakten gewond en werden met nek- en rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 20.30 uur werd het Lelystadse duo door een onbekende auto op de Ziekenhuisweg van achteren aangereden. De bestuurder van de brommer verloor de macht over het stuur en kwam met zijn bromfiets lelijk ten val. De automobilist stopte niet maar verliet de plaats van aanrijding. Twee surveillerende agenten van het Bike-team hoorden de klap en haastten zich ter plaatse. Zij ontfermden zich over de gewonde bestuurder en passagiere en lieten via de regionale meldkamer een opsporingsbericht uitgaan naar alle politie-eenheden.

Van de auto die de aanrijding heeft veroorzaakt zijn enkele onderdelen op de plaats delict aangetroffen en voor onderzoek in beslag genomen. Een uitgebreide zoekactie naar de auto leverde niets op.
Agenten van basiseenheid Lelystad West zijn dringend op zoek naar getuigen die de aanrijding hebben gezien of mogelijk meer van weten. Getuigen kunnen zich melden via : 0 9 0 0 — 8 8 4 4
Provincie:
Tag(s):