vrijdag, 21. augustus 2009 - 22:21

Buitenland lonkt naar circusspektakel van Ellen ten Damme

Amsterdam

Niet alleen de critici en het Nederlandse publiek zijn laaiend enthousiast over Cirque Stiletto, het grootse muzikale circusspektakel met Ellen ten Damme als leading lady, ook het buitenland lonkt.

Gisteren kwam onverwachts Chris Jagger, ook muzikant en broer van Mick, Ellen in haar kleedkamer bezoeken. Hij complimenteerde haar met de geweldige show en vertelde, dat de Rolling Stones in 1968 ooit plannen hadden voor een rock & roll circus. Verder zal Duitsland's grootste rockster Udo Lindenberg vandaag de voorstelling van Ellen ten Damme bezoeken in Koninklijk Theater Carré.

Udo Lindenberg, die kort voor de val van de Berlijnse muur in 1988 samen met Michael Jackson en Nina Hagen daar optrad, stond in 2005 nog samen met Ellen ten Damme in de voorronde van het duitse Eurovisie Songfestival. Hij toerde de afgelopen jaren regelmatig met Ellen ten Damme langs de grotere concerthallen in Duitsland. Vorig jaar haalde zijn album Stark wie Zwei de hoogste plaats in de duitse album top 100.

Naast de hits van Britney Spears, Madonna, Duffy en Michael Jackson, die Ellen zingt in Cirque Stiletto zijn het vooral de nummers van Nena, Marlène Dietrich en Nina Hagen, die deze productie zo geschikt maken voor het duitse publiek. Cirque Stiletto is nog slechts t/m 30 augustus exclusief te zien in Koninklijk Theater Carré.
Categorie:
Tag(s):