zondag, 6. december 2009 - 23:30

Buschauffeuse overvallen

Beverwijk

De recherche van basisteam IJmond-Noord heeft een onderzoek ingesteld naar de overval op een buschauffeuse bij de bushalte op de Hoflanderweg, nabij sporthal De Walvis.

Bij de bushalte bedreigden twee jongemannen zaterdagavond, rond 23:40 uur, de buschauffeuse en dwongen ze haar geld af te geven. De jongemannen gingen er na de overval vandoor richting de sporthal De Walvis.

Een zoekactie door de politie in de omgeving leverde helaas niets op. De 52-jarige buschauffeuse had geen lichamelijk letsel overgehouden aan de overval en zij werd opgevangen door haar werkgever.

In de bus zaten tijdens de overval drie passagiers. De politie heeft met twee van hen gesproken en is op zoek naar de derde passagier die tevens getuige is geweest van deze overval. Ook andere mensen die getuige zijn, of meer weten van de overval of van de daders, worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met de recherche van basisteam IJmond-Noord via 0900-8844. Anoniem melding doen kan ook: via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Signalement van de daders:
Beide daders zijn in de leeftijd van +16-18 jaar en beide daders droegen joggingbroeken en donkere jacks. Eén van hen droeg een bivakmuts en één van hen droeg een sjaal.
Provincie:
Tag(s):