zondag, 6. september 2009 - 13:17

C1000 biedt VV Grijpskerk jeugdclinic FC Groningen

Grijpskerk

FC Groningen organiseert 16 september een clinic bij voetbalvereniging Grijpskerk. Jeugdleden van E- en D-teams krijgen in die middag de fijne voetbalkneepjes bijgeleerd van twee trainers en drie spelers van de noordelijke voetbaltrots. Naast de trainingen zijn er diverse andere activiteiten voor jeugdleden en andere voetballiefhebbers. De clinic wordt aangeboden door C1000 Arkema in Grijpskerk.

De C1000-voetbalclinic op 16 september duurt van 17.30 uur tot 19.30 uur. De vier E-teams en de twee D-teams krijgen van de FC Groningers tips voor allerlei wedstrijdsituaties. Daarnaast krijgen ze individuele handreikingen om zelf nog beter te kunnen voetballen. Naast de clinic is er een panna knock-outveld en stropdasschieten. Deze laatste activiteiten zijn voor iedereen die langskomt op het voetbalcomplex van ‘de Enk’.

C1000 helpt bij statiegeldactie
C1000 is al langere tijd sponsor van VV Grijpskerk. Onlangs bood de supermarkt in Grijpskerk het bestuur een cheque aan van 500 euro. In het kader van ‘Help VV Grijpskerk uit de brand’ zal binnenkort een statiegeldactie worden gehouden. Jeugdleden van de voetbalclub zullen statiegeldflessen inzamelen. De flessen worden ingeleverd bij de grootgrutter aan de Schoutstraat. Het geld dat met de statiegeldactie beschikbaar komt, wordt aangeboden aan de voetbalclub.
Provincie:
Tag(s):