maandag, 24. augustus 2009 - 12:47

Centrum voor Jeugd en Gezin opent deuren in dok Zuid

Apeldoorn

Vanaf maandag 24 augustus is de gemeente Apeldoorn een tweede Centrum voor Jeugd en Gezin rijker. In het spiksplinternieuwe multifunctionele centrum dok Zuid in Apeldoorn-Zuid opent het Centrum voor Jeugd en Gezin zijn deuren.

Het komend jaar worden er nog twee centra geopend in De Maten en in Zevenhuizen.

Minister Rouvoet van Jeugd en Gezin opende eind november vorig jaar het eerste Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Apeldoorn, aan de Asselsestraat 280. Het CJG is een laagdrempelig inlooppunt waar ouders, kinderen en jongeren tot 23 jaar terecht kunnen voor alle vragen rondom opvoeden en opgroeien.

Iedereen krijgt antwoord op de meest uiteenlopende vragen op het gebied van opgroeien en opvoeden. Dat kan zijn over gezondheid, seksualiteit, vrije tijd, echtscheiding of puberteit. Bij het CJG werken professionals samen op het gebied van jeugdgezondheidszorg en ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Op 10 oktober vindt de officiële opening plaats van dok Zuid en is er open huis bij het CJG. Vanaf 24 augustus is het CJG in Apeldoorn-Zuid op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur, met uitzondering van vrijdagmiddag.

Via de website www.cjgapeldoorn.nl is het centrum 24 uur per dag te bereiken.

Vragen die via de website binnenkomen worden binnen twee werkdagen beantwoord. De twee Centra voor Jeugd en Gezin zijn tijdens werkdagen telefonisch bereikbaar via één telefoonnummer (055) 357 88 75.
Provincie:
Tag(s):