dinsdag, 15. december 2009 - 20:30

Chantal Janzen onthult eigen wassenbeeld

Amsterdam

De talentvolle presentatrice, actrice en musicalster Chantal Janzen heeft dinsdag haar wassen evenbeeld onthuld in Madame Tussauds. Chantal is de eerste Nederlandse musicalster met een beeld in de Amsterdamse attractie.

Voor de totstandkoming van dit beeld heeft Chantal nauw samengewerkt met Madame Tussauds. Ze heeft hiervoor twee keer geposeerd voor de beeldhouwers van de Tussauds Studio’s waarbij honderden foto’s zijn gemaakt en al haar maten zijn opgenomen. Ook is de kleur van huid en haar tot in detail vastgelegd en zijn er afdrukken van haar handen gemaakt. In totaal hebben er drie maanden lang ongeveer vijftien personen aan dit beeld gewerkt.

Het beeld draagt een jurk welke Chantal zelf gedragen heeft bij een televisie presentatie. In de attractie komt ze naast haar zogenaamde ‘theater vader’ te staan, mediamagnaat Joop van den Ende.

Kees Klesman, directeur Madame Tussauds Amsterdam: ‘Chantal stond al enige tijd op onze verlanglijst. Ook hebben veel bezoekers bij ons aangegeven graag een wassenbeeld van Chantal te zien. We zijn er erg trots op dat ze nu tot onze collectie behoort’.
Categorie:
Tag(s):