woensdag, 9. september 2009 - 14:27

Cissé op tijd terug bij Feyenoord

Rotterdam

(Elfvoetbal)Het was voor Feyenoord-trainer Mario Been woensdagochtend nog maar de vraag of hij zondag tegen Willem II kon beschikken over Sekou Cissé. De Ivoriaan was zijn paspoort kwijtgeraakt en kon zijn vaderland niet uit voordat hij een nieuw identiteitsbewijs had gekregen.

"Ik hoop dat Cissé donderdag weer kan aansluiten bij de groep. Ik denk dat dit niet lang zal gaan duren", zei Been optimistisch in het AD. Cissé zat zondag negentig minuten op de bank tijdens de interland tegen Burkina Faso (5-0).

De kans dat de laatste aanwinst Stefan Babovic zondag van de partij is, is klein. De 22-jarige Serviër is eveneens in zijn vaderland; hij moet een werkvergunning regelen. "Hoe lang hij weg is, is ook voor mij onduidelijk. De kans dat hij zijn werkvergunning in orde heeft voor zondagmiddag is erg klein. Daarnaast heb ik ook geen reden om wisselingen toe te passen, tenzij er de laatste dagen van de week nog rare dingen gebeuren."

Been verwacht donderdag ook de internationals Jon Dahl Tomasson, Aleksandar Ignjatovic en Giovanni van Bronckhorst terug. Karim El Ahmadi en Jonathan de Guzman werkten gisteren aan hun herstel, maar kunnen er tegen Willem II gewoon bij zijn.

Update 12.18 uur:
Sekou Cissé heeft zich woensdag weer gemeld op de training bij Feyenoord. Volgens RTV Rijnmond waren slechts enkele formaliteiten nodig om op het vliegtuig naar Nederland te mogen stappen.
Categorie:
Tag(s):