dinsdag, 13. oktober 2009 - 10:37

De nieuwe Škoda Yeti nu in de showroom

De Yeti is gesignaleerd! Consumenten kunnen hem vanaf nu ontdekken bij de Škoda dealers in het land. De stoere alleskunner valt op door zijn ruimte en flexibiliteit, zuinige en krachtige motoren, veel trekkracht en grip en uitstekende offroad kwaliteiten. Škoda viert zijn komst met een speciale Expedition editie, vanaf slechts € 21.990,-.

Koud gearriveerd in de showroom, baart hij meteen opzien. De Škoda Yeti Expedition valt naast zijn fraaie, doordachte vormgeving en ijzersterke rijcapaciteiten op door zijn spectaculaire introductieaanbieding. Voor slechts € 21.990,- rijdt men in de krachtige en zuinige handgeschakelde 1.2 TSI motor met B-label. Deze komt door het gebruik van een turbo tot een vermogen van maar liefst 77 kW (105 pk).

De nieuwe Škoda Yeti Expedition is gebaseerd op de Active Plus uitrusting. De speciale introductieaanbieding op deze gelimiteerde oplage houdt in dat men voor deze lage prijs op de standaard toch al zeer ruim uitgeruste Yeti tijdelijk zeer veel extra’s krijgt. De Yeti Expedition is aan de buitenkant herkenbaar aan de unieke spatbordverbreders in Škoda Scout stijl, mistlampen vóór, zilverkleurige spiegels en grillespijlen, een Expedition naambadge op de C-stijl en 16-inch “Spectrum” lichtmetalen velgen. Bovendien beschikt de auto over een Radio/CD speler Blues met mp3-functionaliteit en een halfautomatische airconditioning.
Categorie:
Tag(s):