maandag, 31. augustus 2009 - 21:33

Derde Boerenrockfestival was ‘één groot feest’

Drouwenermond

De derde editie van het jaarlijkse Boerenrockfestival bij De Tolplaats in Drouwenermond was ‘één groot feest’. Dat zegt organisator Frank Klok. Ondanks zware concurrentie van vele Vueltafeesten in Drenthe afgelopen weekend, trokken dik 2500 boerenrockers zaterdagavond richting De Tolplaats.

Na het geweldige succes van vorig jaar, wilde de organisatie van het Boerenrockfestival er dit jaar een nóg groter feest van maken. Geen sinecure, gezien alle feesten die er afgelopen weekeinde in Drenthe rond de doorkomst van de Ronde van Spanje werden gehouden. Desondanks werd het Drouwenermondster Boerenrockfestival nog nooit zo druk bezocht.

Volgens organisator Frank Klok - tevens uitbater van De Tolplaats - had dat alles te maken met het programma: ,,Met optredens van met optredens van de Richards, de Haverkampband, Mannenkoor Karrespoor en Mooi Wark stond er een waar topprogramma.

In de feesttent bij De Tolplaats aan de Drentse Mondenweg waren met een topprogramma live-artiesten, pauzemuziek door de Radio NL drive-in-show, ruim 2500 bezoekers en de presentatie door Willy Oosterhuis alle ingrediënten aanwezig voor een groot feest vol lol en boerenrock tot in de late uurtjes. ,,Het was één groot feest, de sfeer was super, het publiek was fantastisch, kortom een geweldig geslaagd Boerenrockfestival dat zonder grote problemen verliep”, blikt Klok tevreden terug.
Op de vraag of er ook een vierde editie van het Boerenrockfestival komt, antwoordt de organisator volmondig ‘ja’: ,,De vierde editie van het Boerenrockfestival wordt gehouden in het laatste weekend van augustus 2010 en daarvoor hebben we Mooi Wark inmiddels alweer gecontracteerd.’’
Provincie:
Tag(s):